Könyvajánló Szabadidő

Multimédiás könyvek gyerekeknek és kamaszoknak

Az AR Books Library mai gyerekeket is ámulatba ejtő ismeretterjesztő könyvsorozatának kiterjesztett valóság tartalmai látványosan segítik a tanulnivalók elsajátítását.

Szórakoztató időtöltés ma, remek befektetés a jövőbe!

Az olvasás hagyományos értéke a káprázatos multimédiával ötvözve:
☑️növeli a tanulási kedvet, tartósan leköti a figyelmet
☑️a könyv olvasása fejleszti a szövegértést és a koncentrációt
☑️a kiterjesztett valóság tartalmak innovatívan támogatják az ismeretek megértését és tartós rögzülését
☑️hozzájárul az iskolai eredményekhez
☑️segíti a sikeres továbbtanulást.

A sorozat darabjai:
🧠Az emberi test
📐Geometria
🧪Mindennapi kémia
🌍Természetismeret
🧲Fizikai jelenségek
⚖️Fizikai mennyiségek
♟A sakk varázslatos világa
🏆A sakk világbajnokai
🐻Emlősök az erdőben
🐮Állatok a ház körül

Az egyes kötetek német és angol változatban is elérhetők, számos kedvezmény igénybevételével kaphatók.

„Könyveink és azok multimédiás tartalmai iskolákban is hatékonyan használhatók. Online rendszerünkben hozzáférést biztosítunk kivetíthető tartalmainkhoz és a tanórát interaktívvá, játékossá varázsoló ClassQuizek-hez. A tantermi rendszerről részletek itt: https://shop.arbookslibrary.com/iskolaknak  ”

„Gyerekkönyvek és hasznos kütyüzés

Az AR Book-ok kézzel fogható könyvek és applikációban lejátszható multimédiás tartalmak egyben. Egyszerre olvashatjátok, nézhetitek és hallgathatjátok, vagy a képernyőn keresztül megforgathatjátok, hogy jobban szemügyre vehessétek. A kiadványok 3 dimenziós AR tartalmai és szórakoztató 2D videói segítenek valósághűen elképzelni a gyerekek számára azokat a dolgokat, amikkel ritkán, vagy sohasem találkoznak életük során. A felnőttek pedig könnyedén feleleveníthetik tudásukat.

Az AR Books gyerekkönyvek élményt jelentenek az egész család számára!

Az AR Book-ok abban a szellemben készültek, hogy a gyerekek mindennapjaiban is egyre nagyobb szerepet játszó mobiltelefonokhoz és tabletekhez olyan tartalmakat készítünk, melyek értékes időt biztosítanak a digitális térben. Úgy gondoljuk, hogy kár harcolni a technológia térhódítása ellen, inkább azt érdemes megtanítani a gyermekeknek, hogy miként fordítsák azt hasznukra. Erre nagyszerű lehetőséget biztosítanak az augmented reality gyerekkönyvek.

Milyen kortól ajánlott?

A kisebbeknek szánt gyerekkönyvek használata elsősorban 4 éves kortól ajánlott, de a fiatalabbak is örömüket lelhetik bennük. Tapasztalataink szerint ezen könyvek a 8-10 évesek, sőt, akár még a felnőttek számára is tartogatnak új ismereteket.

Gyerekkönyvek az egész családnak

A kicsiknek szóló könyvsorozatunk első két kötete az állatok témakörében készültek, nagyon szerethető gyerekkönyvek. Látványviláguk, az olvasható és hallható érdekes tudnivalók nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is izgalmas időtöltést jelentenek. A gyerekkönyvek és az AR Books LibrARy mobil alkalmazás használata egyszerű. A kisgyerekek akár önállóan is nézegethetik a gazdag nyomtatott képi világot és a narrációval ellátott kiterjesztett valóság videókat.”